ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στο 70% οι εξαγωγές το 2018, με υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα

Η ELVIAL έκλεισε τη χρήση του 2018, διατηρώντας την υψηλή προστιθέμενη αξία των προϊόντων της, σημειώνοντας αύξηση 13%, στον κύκλο εργασιών της. Οι εξαγωγές αντιστοιχούν στο 70% των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας, με τους μεγαλύτερους πελάτες της να βρίσκονται στη κεντρική και βόρεια Ευρώπη, στις βαλκανικές χώρες, αλλά και στην Αφρική.

Παράλληλα, το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας που έχει αποφασισθεί, θα μπει σε εφαρμογή το ερχόμενο καλοκαίρι και μέσω αυτού προγραμματίζεται η εγκατάσταση σύγχρονης μονάδας ανοδίωσης στις εγκαταστάσεις στο Κιλκίς, καθώς και δύο νέες ρομποτικές αποθήκες. Η νέα επένδυση είναι ύψους 20 εκατ. ευρώ και με την ολοκλήρωσή της θα της δώσει τη δυνατότητα να αυξήσει παραγωγικά και ποιοτικά τη γκάμα των παραγόμενων προϊόντων της.

Ήδη, από τις αρχές Οκτωβρίου έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία η μονάδα προανοδίωσης, μία μέθοδος στο στάδιο της προεργασίας των προφίλ πριν από την ηλεκτροστατική βαφή, η οποία δίνει οριστική λύση στο την αντιμετώπιση της νηματοειδούς διάβρωσης, όπως έχουν καταδείξει διεθνείς μελέτες. Η μονάδα έχει ενσωματωθεί με την υπάρχουν ηλεκτροστατική βαφή στην ίδια γραμμή και σύμφωνα με την εταιρία, είναι η 5η μόλις εγκατεστημένη παγκοσμίως και η 1η στην Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.