ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Όμιλος ALFA: Εξαγόρασε την SOLID, εταιρία παραγωγής συνθετικών πάνελ ABS

Σε μία σημαντική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε πρόσφατα ο Όμιλος ALFA, εξαγοράζοντας την εταιρία SOLID που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη παραγωγή συνθετικών πάνελ ABS για εξωτερικές πόρτες κυρίας εισόδου.

Η SOLID έχει έως σήμερα μία δυναμική παρουσία και ένα αξιόλογο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στο συγκεκριμένο προϊόν, ενώ έχει και μία αξιόλογη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές αγορές ευρωπαϊκών και βαλκανικών χωρών.

Η ALFA έχει εντάξει εδώ και χρόνια στη παραγωγής της μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον κατασκευαστή κουφωμάτων, όπως πόρτες ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου, συστήματα σήτας και σκίασης, ενώ μέσω της ALFA PRESS παράγει και διαθέτει στην αγορά τα καταξιωμένα συστήματα αλουμινίου ALFA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.