ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πρόσκληση ομιλητών στο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Οι οργανωτές και οι επιτροπές συνεδρίου καλούν τους ενδιαφερόμενους ομιλητές για προτεινόμενες παρουσιάσεις σχετικές με την αρχική θεματολογία που ακολουθεί. Όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα θέμα, επιστημονικά τεκμηριωμένο, προϊόν έρευνας ή μελέτης ή αποδεδειγμένης επαγγελματικής εμπειρίας, ομαδικής εργασίας ή καινοτομίας, θα πρέπει να υποβάλουν στην επιτροπή θεματολογίας μια περίληψη έως 500 λέξεις, έως τις 15/3/2019. Στην παρουσίαση δεν επιτρέπονται εταιρικές ή προϊοντικές αναφορές.

  • Η γνωστοποίηση αποδοχής περιλήψεων θα πραγματοποιηθεί έως τις 15/4/2019.
  • Η τελευταία προθεσμία υποβολής εισηγήσεων είναι στις 15/7/2019.
  • Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν δεκτές θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του συνεδρίου, στην κύρια αίθουσα ή στο open space.
  • Οι εγκεκριμένοι ομιλητές συμμετέχουν στο συνέδριο ατελώς.

Για υποβολή περιλήψεων και περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο info@alumini.gr.

Το 14ο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ, την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Energy Line και υποστηρίζεται από τους: Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας, Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης, Σύνδεσμος Έμπορων Αλουμινίου Αττικής και All4Greece.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.