ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Infacoma με μοναδικά εκθέματα

Η ALUMIL έδωσε το «παρών» στην έκθεση Infacoma που έλαβε χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετικές λύσεις για εξωτερικούς χώρους, όπως συστήματα για βιοκλιματικές πέργκολες, συστήματα δαπέδων decking και περιφράξεις διαφόρων τυπολογιών.

Την παράσταση έκλεψαν τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν για να καλύψουν τον απαιτητικό τομέα των εξωτερικών κατασκευών, με διάφορες λύσεις ιδανικές για τουριστικές εγκαταστάσεις. Ειδικά οι βιοκλιματικές πέργκολες αποτελούν την κορωνίδα των Outdoor λύσεων της καταξιωμένης διέλασης, προσφέροντας υψηλή αισθητική, εκπληκτική λειτουργικότητα και πληθώρα τυπολογιών και εξοπλισμού.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν αφενός το συρόμενο minimal σύστημα SMARTIA M630 PHOS, ένα συρόμενο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των minimal συστημάτων και αφετέρου το νέο προϊόν WOODALUX, ένα καινοτόμο υλικό που αναπτύχθηκε από το προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της ALUMIL, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου με την αισθητική του ξύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.