ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA 6000 Hybrid: Νέα τυπολογία συρόμενου με σταθερό

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ προχώρησε στον σχεδιασμό και παραγωγή νέων προφίλ και εξαρτημάτων για τη σειρά συρόμενων θερμομονωτικών συστημάτων EUROPA 6000 Hybrid.

Η σειρά αποτελεί μια από τις βασικές σειρές θερμομόνωσης που προτείνονται για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων κουφωμάτων (ιδιαίτερα χωνευτών). Η πολυετής παρουσία του συστήματος στην αγορά το καθιστά ευρέως γνωστό στον κατασκευαστή αλουμινίου που δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά.

Τα νέα προφίλ και εξαρτήματα έρχονται να δώσουν στον επαγγελματία τη δυνατότητα κατασκευής τυπολογίας συρόμενου φύλλου με σταθερό πλαίσιο, αποτελώντας την ιδανική λύση για σύγχρονες απαιτητικές κατασκευές (όπως ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι κ.λπ).

Καινοτομώντας, στην παρούσα τυπολογία το σταθερό φύλλο βρίσκεται εξωτερικά της κατασκευής, ενώ το συρόμενο φύλλο βρίσκεται στο εσωτερικό, παρέχοντας διευκόλυνση στη χρήση του κινητού φύλλου.

Επίσης, η ίδια τυπολογία παρέχεται και για τα στενά προφίλ φύλλου τζαμιού TH 60205 και γάντζου TV 60401, προσφέροντας περισσότερη ορατότητα λόγω των μικρότερων διατομών αλουμινίου.

Η διάθεση των νέων εξαρτημάτων γίνεται από την PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ –  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.