ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Κοπή πίτας μετά συνοδεία επιλεγμένων ετικετών κρασιού στο Οινοποιείο Παπαγιαννάκου

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ, Κωνσταντίνος Διαμαντής κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Μέλη, φίλοι και προσκεκλημένοι του ΣΕΚΑ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Οινοποιείο Παπαγιαννάκου στο Μαρκόπουλο, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο αισθητικά χώρο ήταν ιδιαίτερα επιτυχής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κωνσταντίνος Διαμαντής, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και καλές δουλειές, έδωσε  το στίγμα του ΣΕΚΑ, που είναι η ανάπτυξη της συναδελφικότητας και κατ’ επέκταση του κλάδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι διάφορων φορέων μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Γιώργος Δουκίδης και η γεν. δ/ντρια, Έλλη Γκανάκου, καθώς και οι τέως πρόεδροι του ΣΕΚΑ, Γιάννης Λιοφάγος και Δήμητρα Κοντελέ.

Αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στους παρόντες διακεκριμένους χορηγούς του προγράμματος δράσεων για το έτος 2018 ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους του ΣΕΚΑ.

Τα αναμνηστικά παρέλαβαν οι Γιώργος Καλογεράκης για την ELVIAL, Πέτρος Παλιβάκος για την ALUMINCO και Νίκος Βλαχάκης για τη NEOKEM.

Ακολούθησε γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών του Οινοποιείου και γεύμα συνοδεία καλής μουσικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.