ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Ανταγωνιστικό πακέτο ποιότητας – τιμής στη κλειδαριά “γλωσσού”!

Η εταιρεία DOMUS αν και ήδη διαθέτει πολλές και πρωτότυπες ιδέες στα προϊόντα της, εξακολουθεί να ανακαλύπτει και να προσφέρει ποιοτικές λύσεις στους συνεργάτες της. Ακόμη πιο δυναμικά έρχεται να «δέσει» τις κλειδαριές της για ανοιγόμενες πόρτες, με το πόμολό της.

Το «ποιοτικότερο ζευγάρι» τώρα έρχεται πιο κοντά. Το νέο πακέτο από την DOMUS είναι το «ζευγάρωμα» της ίσιας Γλωσσού (91135) και μαχαιρωτής Γλωσσού (91435), με το Αρχιτεκτονικό Πόμολο (6110, 6145) και το Εμπορικό Πόμολο (6310, 6340) σε ανταγωνιστική τιμή, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας της καταξιωμένης εταιρείας στον χώρο των εξαρτημάτων.

Αγοράζοντας τις κλειδαριές σε συνδυασμό με τα πόμολα, οι επαγγελματίες εξασφαλίζουν όλα τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων προϊόντων, με δεδομένο τον άριστο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των υλικών.

Η συνεχή έρευνα της DOMUS και η προσπάθειά της να ικανοποιήσει τους συνεργάτες της και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στους κατασκευαστές, γεννούν ιδέες όπως το νέο αυτό πακέτο ποιότητας που θα φέρει στην αγορά λύσεις οικονομικές και πολλαπλούς συνδυασμούς που θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Το ποιοτικό και ανταγωνιστικό πακέτο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν από τα καταστήματα που η DOMUS συνεργάζεται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button