ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών: Η θεματολογία & οι ομιλητές του πλούσιου τριημέρου!

Με το σύνθημα «Εξελίξεις και Προκλήσεις για ένα καλύτερο Μέλλον», η ΠΟΒΑΣ διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου - Σιδήρου που θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα 17-19 Μαΐου 2024, στο Grecotel Larissa Imperial.

Στο σημαντικό γεγονός του Κλάδου των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου θα συμμετάσχουν σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 17 Μάϊου στις 17:00, ενώ οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Μάϊου στις 14:30.

Το Συνέδριο έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους του Κλάδου των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου, θα έχει μία πλούσια θεματολογία. Οι εξαιρετικού ενδιαφέροντος εισηγήσεις, από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο, επικεντρώνονται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Επιχειρηματικότητα & Εξοικονόμηση Ενέργειας.
  • Εξελίξεις & προκλήσεις στον Κλάδο του Αλουμινίου.
  • Προϊόντα Αλουμινίου & Αρχιτεκτονική
  • Αναβάθμιση της Επιχειρηματικότητας με το βλέμμα στο Μέλλον.
  • Ευρωπαϊκές Πολιτικές – Πράσινη Επιχειρηματικότητα.
  • Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Προσόντων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί παράλληλη έκθεση όπου θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις και οι καινοτομίες του Κλάδου των Αρχιτεκτονικών Κατασκευών Αλουμινίου.

Η είσοδος για τους Κατασκευαστές, εταιρείες και επαγγελματίες τους Κλάδου, καθώς και για Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.