ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Το πρώτο showroom στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του!

Ο πρώτος εκθεσιακός χώρος της ETEM στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί να τον επισκεφθείτε.

Η ETEM, πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, ανοίγει τις πόρτες του πρώτου της showroom στην Ελλάδα, φέρνοντας την καινοτομία στο επίκεντρο της εμπειρίας του πελάτη. Ο νέος χώρος που βρίσκεται στη Λάρισα, αποτελεί μια ευκαιρία για τον επισκέπτη να εξερευνήσει μοναδικά συστήματα και να διαλέξει τις ιδανικές λύσεις που θα καλύψουν στο μέγιστο τις ανάγκες του.

Η εμπειρία του επισκέπτη βρέθηκε στον πυρήνα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου, ενώ βασικός στόχος ήταν το να δημιουργηθεί ένα φιλικό και φωτεινό περιβάλλον που θα δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης!

Είναι ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης και έμπνευσης, όπου οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να ανακαλύψουν νέες ιδέες και να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και του design.

Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων της ETEM αλλά και τα minimal συστήματα του πορτογαλικού οίκου HYLINE.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα εγκαινία του νέου showroom της ETEM, πατώντας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.