ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Άνοιξε τα «φτερά» της προς τις αγορές του εξωτερικού!

Η TILCON μέσω της επιτυχημένης συμμέτοχης της στην έκθεση Hotelia, κατάφερε να διευρύνει  το κοινό στο οποίο απευθύνεται, ερχόμενη σε επαφή με πολλούς πελάτες από την ενδοχώρα αλλά και το εξωτερικό.

Οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης με ανθρώπους εκτός των ελληνικών συνόρων, απέδωσαν καρπούς και οδήγησαν σε ευόδωση νέων, σημαντικών συνεργασιών. Αποτέλεσμα είναι να έχει πλέον ανοίξει διάπλατα ένας καινούργιος, διεθνής δρόμος για τη δυναμική εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων.

Ήδη κατασκευάζονται τα πρώτα κουφώματα για τη ρουμανική αγορά και συγκεκριμένα το Βουκουρέστι για τοποθέτηση σε μεγάλου μεγέθους συγκρότημα κατοικιών που ανεγείρεται στη πρωτεύουσα της βαλκανικής χώρας. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης της TILCON, Γιώργος Τιλσίζογλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανάληψη έργων που αφορούν στην κατασκευή κουφωμάτων και σε άλλες χώρες.

Η TILCON κατασκευάζει ήδη τα πρώτα κουφώματα για τοποθέτηση σε μεγάλου μεγέθους συγκρότημα κατοικιών στο Βουκουρέστι

Πρόκειται για ένα νέο, σημαντικό βήμα για την TILCON που κεφαλαιοποιεί τόσο την εξωστρέφειά της με συμμετοχή σε σημαντικές εκθέσεις όσο και την απαράμιλλη ποιότητα και ασφάλεια των κατασκευών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.