ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στον “αέρα” η νέα μεγάλη διαφημιστική καμπανιά!

Η EUROPA ξαναβγαίνει δυναμικά με νέα μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μεγάλα μέσα της χώρας, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η καμπάνια έρχεται να ενισχύσει την ήδη υψηλή αναγνωρισιμότητα της EUROPA, κάνοντας αναφορά σε διαχρονικές αξίες και σύμβολα που είναι «ποτισμένα» στην ιδιοσυγκρασία και την κουλτούρα της χώρας, των ανθρώπων της, και της εταιρείας. Αξίες όπως:

  • η αρχοντιά, που διέπει την αισθητική και ποιότητα των προϊόντων της EUROPA,
  • η λεβεντιά, που συμβολίζει την ορθή επιχειρηματική συμπεριφορά και πρακτική,
  • η δημιουργικότητα, που αναδεικνύει τη διάθεση για εξέλιξη,
  • το λευκό και το γαλάζιο, που εκφράζει την ελληνικότητα των προϊόντων της,
  • και τέλος η οικογένεια που συμβολίζει την σημασία που δίνει η EUROPA στις διαχρονικές ανθρώπινες σχέσεις.
Η ελληνικότητα της εταιρείας σηματοδοτείται σε όλα τα πλάνα του διαφημιστικού σποτ, τα οποία προέρχονται από καθαρώς ελληνικά τοπία, με ελληνικούς χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ελληνικότητα της εταιρείας που σηματοδοτείται σε όλα τα πλάνα του διαφημιστικού σποτ, τα οποία προέρχονται από καθαρώς ελληνικά τοπία, με ελληνικούς χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές. Οι εικόνες συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση του διάσημου έλληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, σε πείσμα των καιρών, η EUROPA διατήρησε το σύνολο των παραγωγικών της μονάδων στην Ελλάδα, στηρίζοντας εκατοντάδες οικογένειες και τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας καίρια στο ελληνικό ΑΕΠ.

Το πρόγραμμα προβολής του νέου διαφημιστικού σποτ, συνδυάζει τα κυριότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε prime time θέσεις και ώρες. Παράλληλες ενέργειες προβολής τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε λοιπά μέσα, συμπληρώνουν την τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το όνομα EUROPA, σε όλες τις μετρήσεις, κατέχει με διαφορά τα πρωτεία της αναγνωρισιμότητας του καταναλωτικού κοινού στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Με συνέπεια και συνέχεια, η δυναμική διέλαση ενισχύει το εταιρικό της brand, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση και στήριξη του τεράστιου δικτύου κατασκευαστών της.

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή νέα διαφήμιση της EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.