ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΕΧΝΗ: Δυναμική παρουσία με νέα προϊόντα στην έκθεση Made Expo Milan

 Η ΤΕΧΝΗ συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση Αρχιτεκτονικής & Κατασκευών της Ιταλίας, τη γνωστή Made Expo, στο Μιλάνο. Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει  να παρουσιάζει σε κάθε έκθεση καινοτόμα προϊόντα, παρουσίασε δύο νέα συστήματα πορτών.

Το νέο σύστημα πόρτας TLS 90 αποτελεί συνέχεια και αναβάθμιση του πολύ επιτυχημένου μοντέλου TLS 75. Η δίφυλλη πόρτα PIVOT είναι άλλο ένα καινοτόμο προϊόν της δυναμικής εταιρείας που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης από όλους τους επισκέπτες.

Παράλληλα παρουσίασε το ανανεωμένο μοντέλο πόρτας TLS 50, το κορυφαίο  Platinum και το πρωτοποριακό σύστημα κάλυψης τοίχου και πόρτας PUZZLE. Η διεθνής παρουσία της ΤΕΧΝΗ συνεχίζεται, με τη συμμετοχή στην έκθεση SEBE στο Βελιγράδι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.