ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκης θα μιλήσει για το “Εξοικονομώ” στην εκδήλωση της Ε.Ε.Α. την Τετάρτη 27/3

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον κλάδο του αλουμινίου διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου την Τετάρτη  27 Μαρτίου στις 15.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο CROWNΕ PLAZA ATHENS CITY CENTER και πριν τη Γενική της Συνέλευση.

Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης αυτής, εστιάζεται στο γεγονός ότι θα παρουσιαστεί επίσημα από τον Γενικό Δ/ντή του Ι.Ο.Β.Ε., Καθηγητή Νίκο Βέττα, η κλαδική μελέτη που εκπόνησε το Ίδρυμα με τίτλο «Η βιομηχανία Αλουμινίου στην Ελλάδα: Συνεισφορά στην οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης».

Στην μελέτη αυτή του Ι.Ο.Β.Ε., πραγματοποιείται για πρώτη φορά μία ουσιαστική καταγραφή των δυνατοτήτων και των πραγματικών μεγεθών του κλάδου, από έναν αξιόπιστο και αναγνωρισμένο φορέα, τόσο σε επίπεδο παραγωγικότητας, άμεσης και έμμεσης απασχόλησης, δυναμικότητας, όσο και σε επίπεδο προοπτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aluNET.gr, θα παρουσιαστούν ιδιαίτερης σημασίας στοιχεία των δυνατοτήτων και των προοπτικών του κλάδου, τα οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστα και το σημαντικότερο είναι ότι τα στοιχεία αυτά θα είναι πραγματικά και όχι θεωρητικά!

Παράλληλα, θα υπάρχει και συζήτηση για τις «Προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τις διεθνείς προκλήσεις», με ομιλητές τους Γ. Σταθάκη, ΥΠΕΝ, Χ. Σταϊκούρα, τέως Αναπληρωτή Υπουργός Οικονομικών και Π. Παπάζογλου, Δ/νων Σύμβουλο ΕΥ. Την εκδήλωση συντονίζει ο Καθηγητής και Πρόεδρος της ΕΕΑ, Γ. Δουκίδης. Ο Γ. Σταθάκης θα αναφερθεί και στο τρέχον πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’οίκον”.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τα στελέχη των εταιριών και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Δήλωση συμμετοχής: Ρ. Αρμάγου, 210.7256130-2, info@aluminium.org.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.