ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορηγός στην 41η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΒΣΕ

Η ALUMINCO ήταν χορηγός της εκδήλωσης «Η Ελλάδα Ενώπιον Νέων Αναπτυξιακών και Επενδυτικών Προοπτικών» στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, Θέμις Ευτυχίδου ήταν μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης,

Με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ALUMINO πραγματοποιήθηκε η 41η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΒΣΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας), την οποία ακολούθησε εκδήλωση με θέμα «Η Ελλάδα Ενώπιον Νέων Αναπτυξιακών και Επενδυτικών Προοπτικών».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, Θέμις Ευτυχίδου.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, Ευθύμιος Βιδάλης. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΣΕ, Πάνος Λώλος.

Την ALUMINCO εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Καρράς

Η ALUMINCO, εταιρεία μέλος του ΣΒΣΕ, και χορηγός της εκδήλωσης, εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δημήτρη Καρρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.