ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Ακόμη ένα εντυπωσιακό έργο στο εξωτερικό!

Σε ακόμη ένα σημαντικό έργο του εξωτερικού συμμετείχε η EXALCO με τα προηγμένα αρχιτεκτονικά της προϊόντα. Τα συστήματα της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης έδωσαν ποιοτικές λύσεις και συμβάλλουν ουσιαστικά στο τελικό αποτέλεσμα σε ένα έργο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Το εν προκειμένω έργο είναι το ATRIO TORRES, που βρίσκεται στο κέντρο της Μπογκοτά της Κολομβίας και σχεδιάστηκε από τη διάσημη αρχιτεκτονική ομάδα Rogers Stirk Harbour + Partners, η οποία έχει συνδράμει στην αστική ανάπτυξη πολλών σημαντικών πόλεων, όπως το Λονδίνο, τη Σαγκάη και το Σίδνεϊ.

Το σύγχρονο κατασκευαστικό έργο αποτελείται από 2 ουρανοξύστες. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο βόρειος ουρανοξύστης, ύψους 201,6 μ. και 46 ορόφων που θα στεγάσει γραφεία μεγάλων εταιρειών.

Με το επιβλητικό μέγεθος και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, το ATRIO TORRES είναι το πρώτο σημαντικό βήμα στον εκσυγχρονισμό της Μπογκοτά.

Για μία ακόμη φορά η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου δείχνει την παγκόσμια δυναμική της, συμμετέχοντας σε ένα κομβικό έργο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button