ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Ακόμη ένα εντυπωσιακό έργο στο εξωτερικό!

Σε ακόμη ένα σημαντικό έργο του εξωτερικού συμμετείχε η EXALCO με τα προηγμένα αρχιτεκτονικά της προϊόντα. Τα συστήματα της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης έδωσαν ποιοτικές λύσεις και συμβάλλουν ουσιαστικά στο τελικό αποτέλεσμα σε ένα έργο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Το εν προκειμένω έργο είναι το ATRIO TORRES, που βρίσκεται στο κέντρο της Μπογκοτά της Κολομβίας και σχεδιάστηκε από τη διάσημη αρχιτεκτονική ομάδα Rogers Stirk Harbour + Partners, η οποία έχει συνδράμει στην αστική ανάπτυξη πολλών σημαντικών πόλεων, όπως το Λονδίνο, τη Σαγκάη και το Σίδνεϊ.

Το σύγχρονο κατασκευαστικό έργο αποτελείται από 2 ουρανοξύστες. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο βόρειος ουρανοξύστης, ύψους 201,6 μ. και 46 ορόφων που θα στεγάσει γραφεία μεγάλων εταιρειών.

Με το επιβλητικό μέγεθος και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, το ATRIO TORRES είναι το πρώτο σημαντικό βήμα στον εκσυγχρονισμό της Μπογκοτά.

Για μία ακόμη φορά η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου δείχνει την παγκόσμια δυναμική της, συμμετέχοντας σε ένα κομβικό έργο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.