ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

Architectural Aluminium Academy και Pragma IoT: Ημερίδα για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό των MME αλουμινίου

Η ημερίδα «Εφαρμογή Τεχνολογιών Industry 4.0 στον Κλάδο του Αλουμινίου» αφορά στον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του αλουμινοκατασκευαστικού κλάδου.

Πιστή στο όραμά της για την αναβάθμιση του κατασκευαστικού κλάδου και τη συνεχή εξέλιξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, η Architectural Aluminium Academy (AAA), σε συνεργασία με την εταιρεία-τεχνοβλαστό του ΕΚΕΤΑ, Pragma IoT, διοργανώνει την ημερίδα «Εφαρμογή Τεχνολογιών Industry 4.0 στον Κλάδο του Αλουμινίου».

Η ημερίδα πραγματοποιείται τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη και είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Έργου ADMA TranS4Mers, στόχος του οποίου είναι η υποστήριξη των μικρομεσαίων (ΜμΕ) μεταποιητικών επιχειρήσεων του αλουμινοκατασκευαστικού κλάδου στους τομείς του ψηφιακού μετασχηματισμού και της πράσινης μετάβασης.

Οι επαγγελματίες που θα παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο έργο ADMA TranS4Mers και να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνολογικής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη.

Επιπλέον, καθώς ο ψηφιακός και πράσινος μετασχηματισμός είναι μια διαδικασία που βασίζεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό των επιχειρήσεων, οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την προσέλκυση και διατήρηση προσωπικού στον κλάδο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

18:00                    |Εγγραφές

18:10-18:20         |Καλωσόρισμα – Χαιρετισμός, Βασιλική Τζίκα – Γενική Διευθύντρια, AAA

18:20-19:20         |Προσέλκυση και Διατήρηση Προσωπικού στον Κλάδο του Αλουμινίου, Κέλλυ Αλμαλιώτη – People Trainer & Coach, AAA

19:20-19:30         |Εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Έργο ADMA TranS4Mers

19:30-19:50         |Παρουσίαση Εργαλείου Αποτίμησης Ψηφιακής Ετοιμότητας                                                                        Επιχειρήσεων και Πλατφόρμας Ψηφιακού Μετασχηματισμού ADMA TranS4Mers x-Change, Παναγιώτης Τσαρχόπουλος – E.U. Program Manager, Pragma-IoT Solutions

19:50-20:10         |Λύσεις Internet of Things (IoT) στη σύγχρονη βιομηχανία, Φωκίων Τζούρδας – Chief Revenue Officer, Pragma-IoT Solutions

20:10-20:30         |Ανοιχτή συζήτηση

Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.