ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δυναμική παρουσία στο “The Architect Show”

Η EUROPA συμμετείχε στην έκθεση “The Architect Show” (tAS) που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA προκάλεσε έντονα το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Σε αντιστοιχία με τον χαρακτήρα της έκθεσης, η θεματική του περιπτέρου της EUROPA προσέγγισε την minimal αρχιτεκτονική τάση, επιδιώκοντας, σε αρμονία με τον χώρο, να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη, αναδεικνύοντας την πρωτοπορία και την πολυτέλεια που διακρίνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ιδιοσυγκρασία της ίδιας της εταιρείας.

Παράλληλα, στο περίπτερο, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, παρευρίσκονταν οι αρχιτέκτονες μηχανικοί του τμήματος Έργων της EUROPA και κατατόπισαν τους επισκέπτες στις λεπτομέρειες αναφορικά με τις ιδιότητες και τις εφαρμογές των προϊόντων της εταιρείας σε νέες ή υπάρχουσες κατασκευές.

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί αποσπάσματα από τη συμμετοχή της EUROPA.

Το tAS αποτελεί μια γιορτή της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού που εντάσσει τον αρχιτέκτονα στον κόσμο των υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση. Πρόκειται για μια έκθεση που αναφέρεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, interior designers και παράλληλα απευθύνεται και στον κλάδο του τουρισμού και ειδικότερα των Airbnb.

Στον ευρύτερο χώρο της έκθεσης, σε συνεχή ροή, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, εκπαιδευτικές και inspirational διαλέξεις και workshop που εστίασαν στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.

Ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος είχε σχεδιαστεί κατά τρόπο που να αποτελεί βίωμα σε μια ατμοσφαιρική περιήγηση που σκοπό της έχει να αναδείξει την ουσία των εκθεμάτων μέσα σε συνολικές λύσεις και προτάσεις. Το φετινό concept της παρουσίασης ονομάστηκε “Shadow & light theme 2019”. Στο πλαίσιό του δημιουργήθηκαν 8 διαφορετικοί χώροι / περίπτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.