ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Ειδική εκδήλωση για την αξία του χρώματος στην επερχόμενη ΓΣ (15/05)

Την ίδια μέρα (15/05) που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) θα προηγηθεί ειδική εκδήλωση που αφορά στην αξία του χρώματος στις κατασκευές αλουμινίου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Μάιου και ώρα 17:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) η Άννυ Πλατανιώτη, Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Συνεργάτης του Γραφείου Μελετών Α. Ν. Τομπάζη ΑΕ θα μιλήσει για την αξία και τον σημαντικό ρόλο του χρώματος στις κατασκευές αλουμινίου.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης θα αναλυθούν ζητήματα όπως το χρώμα και η σημασία του στην αρχιτεκτονική, το χρώμα στις διάφορες εφαρμογές χρήσεων κτιρίων, η αειφόρος αρχιτεκτονική και η επίδραση στο χρώμα.

Επίσης θα παρουσιαστούν παραδείγματα λύσεων αλουμινίου και χρώματος σε εφαρμογές του Γραφείου Μελετών Α. Ν. Τομπάζη, ενώ θα αναλυθούν και οι σύγχρονες τάσεις και προοπτικές.

Μετά την ολοκλήρωση του Α’ Μέρος, στις 19:00 θα ακολουθήσει το Β’ Μέρος που αφορά στη ΓΣ του ΣΕΚΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στη Γραμματεία ΣΕΚΑ, κα Βασιλική Τόγκα, τηλ. 210.4945444, κιν. 690.788.6099, email: info@seka.org.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.