ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Πληθωρική και εντυπωσιακή η παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή της αρχιτεκτονικής

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση The Architect Show 2” (tAS2), στην οποία η ALUMINCO, πιστή στο πλάνο στήριξής της προς την αρχιτεκτονική κοινότητα, συμμετείχε όχι μόνο ως εκθέτης αλλά και ως χορηγός, στο Hall C και στο περίπτερο 24.

Το ενδιαφέρον του κοινού για όλα τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα ALUMINCO και κυρίως για το νέο πολυμορφικό αρχιτεκτονικό προϊόν Xpand ήταν έκδηλο. Για άλλη μια φορά, η νέα πρωτοποριακή πρόταση της εταιρείας βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς εξέπληξε τους πάντες χάρη στη πολυμορφικότητα, την «ευελιξία» του, καθώς και την προσαρμοστικότητά του σε πληθώρα εφαρμογών και κατασκευών.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας της εταιρείας, οι άνθρωποι της ALUMINCO είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αναπτύξουν νέες επαφές αλλά και επιχειρηματικές συνεργασίες με την αρχιτεκτονική κοινότητα της χώρας.

Από το 1982, η ALUMINCO, με στόχο τη διεθνή κοινότητα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, μηχανικών και κατασκευαστών, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων αρχιτεκτονικών λύσεων αλουμινίου, ενεργειακά αποδοτικών και βιώσιμων, ενσωματώνοντας κορυφαία ποιότητα, υψηλή λειτουργικότητα και σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης. Τα βραβεία και οι διεθνείς αναγνωρίσεις αντικατοπτρίζουν την αριστεία της εταιρείας στο σχεδιασμό, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Η νέα γενιά αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMINCO, τα οποία παρουσιάστηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκειας της έκθεσης tAS2, είναι εναρμονισμένα στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και προσφέρουν ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με πρωτόγνωρες για την εποχή επιδόσεις.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα highlight του δεύτερου “The Architect Show”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button