ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Πληθωρική και εντυπωσιακή η παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή της αρχιτεκτονικής

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση The Architect Show 2” (tAS2), στην οποία η ALUMINCO, πιστή στο πλάνο στήριξής της προς την αρχιτεκτονική κοινότητα, συμμετείχε όχι μόνο ως εκθέτης αλλά και ως χορηγός, στο Hall C και στο περίπτερο 24.

Το ενδιαφέρον του κοινού για όλα τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα ALUMINCO και κυρίως για το νέο πολυμορφικό αρχιτεκτονικό προϊόν Xpand ήταν έκδηλο. Για άλλη μια φορά, η νέα πρωτοποριακή πρόταση της εταιρείας βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς εξέπληξε τους πάντες χάρη στη πολυμορφικότητα, την «ευελιξία» του, καθώς και την προσαρμοστικότητά του σε πληθώρα εφαρμογών και κατασκευών.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας της εταιρείας, οι άνθρωποι της ALUMINCO είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αναπτύξουν νέες επαφές αλλά και επιχειρηματικές συνεργασίες με την αρχιτεκτονική κοινότητα της χώρας.

Από το 1982, η ALUMINCO, με στόχο τη διεθνή κοινότητα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, μηχανικών και κατασκευαστών, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων αρχιτεκτονικών λύσεων αλουμινίου, ενεργειακά αποδοτικών και βιώσιμων, ενσωματώνοντας κορυφαία ποιότητα, υψηλή λειτουργικότητα και σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης. Τα βραβεία και οι διεθνείς αναγνωρίσεις αντικατοπτρίζουν την αριστεία της εταιρείας στο σχεδιασμό, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Η νέα γενιά αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMINCO, τα οποία παρουσιάστηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκειας της έκθεσης tAS2, είναι εναρμονισμένα στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και προσφέρουν ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με πρωτόγνωρες για την εποχή επιδόσεις.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα highlight του δεύτερου “The Architect Show”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.