ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΜΕΛΙΟ Software: Επιτυχημένη συμμετοχή στην έκθεση «The Home Show» της Μελβούρνης

Η εταιρεία Themelio Software συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση  “The Home Show Melbourne” που διεξήχθη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Πλήθος επαγγελματιών επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας ανάπτυξης προηγμένου λογισμικού για κουφώματα, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους της Themelio Software να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τα οποία οι επισκέπτες της έκθεσης χαρακτήρισαν αρκετά καινοτόμα και άκρως ανταγωνιστικά.

Η συμμετοχή της Themelio Software στη συγκεκριμένη έκθεση αποτέλεσε σημαντική κίνηση για την ανάπτυξη μιας νέας αγοράς, με πολλές προοπτικές για εξέλιξη, ακολουθώντας τα δεδομένα της εποχής, βρισκόμενη πάντα στο πλευρό των κατασκευαστών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.