ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλος χορηγός στην αυριανή εσπερίδα του ΣΕΚΑ για την αξία του χρώματος στις κατασκευές αλουμινίου

Η EUROPA στo πλαίσιο της στήριξης του ετήσιου προγράμματος του ΣΕΚΑ, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στην εσπερίδα με θέμα «Η αξία του χρώματος στις κατασκευές αλουμινίου» του Συνδέσμου που διοργανώνεται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 17:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, στον Ταύρο.

Τιμητική στη θεματική της εσπερίδας έχει το χρώμα. Η παρουσίαση θα γίνει από την Αρχιτέκτων του ΕΜΠ, Άννυ Πλατανιώτη (Μ.Α. Ph.D.), συνεργάτη του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Μ. Τομπάζη Α.Ε.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθεί το χρώμα και η σημασία του στην Αρχιτεκτονική, η συμβολή του στις διάφορές χρήσεις σε εφαρμογές κτηρίων, η έννοια της αειφόρου Αρχιτεκτονικής και η σύνδεσή της με το χρώμα, καθώς και με το αλουμίνιο ως υλικό. Θα αναλυθούν παραδείγματα λύσεων αλουμινίου και χρώματος σε εφαρμογές, που προέρχονται από το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Μ. Τομπάζη καθώς επίσης και οι σύγχρονες και παγκόσμιες τάσεις / προοπτικές.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑ.

Η EUROPA διαχρονικά στηρίζει τις δράσεις του Συνδέσμου και στοχεύει στην ευρύτερη συνέργεια των φορέων του κλάδου προς ανάπτυξη και όφελος όλων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button