ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” με ενδιαφέρουσα θεματολογία

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε εκτενές, πολυσέλιδο αφιέρωμα στα συστήματα σήτας, με παρουσίαση των καλύτερων αντικωνωπικών προτάσεων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου.

Ξεχωρίζει επίσης η άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση για την πλούσια ιστορία της ALUMIL, η οποία συμπλήρωσε 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας εντός και εκτός ελληνικών συνόρων!

Επιπρόσθετα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από την ειδική εκδήλωση της ΕΕΑ όπου ο ΥΠΕΝ, Γ. Σταθάκης ανακοίνωσε το νέο “Εξοικονομώ”, καθώς και αναλυτικό άρθρο για τις επιδόσεις αλλά και το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου για την επόμενη τριετία.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές για το επερχόμενο 14ο Συνέδριο “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές”, με στόχο να είναι το καλύτερο συνέδριο που έγινε ποτέ. Λεπτομέρειες για τις δράσεις, τη θεματολογία, τις συμμετοχές κ.λπ. θα βρούμε σε ειδική παρουσίαση στο νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”.

Όπως πάντα το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, τα νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εταιρικές παρουσιάσεις, διεθνής αγορά κ.α.

Για να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button