ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Έργο METVET

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών κατασκευαστών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) συμμετείχε στη δεύτερη συνάντηση εργασίας του Ευρωπαϊκού Έργου METVET, το οποίο εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Woerth της Γερμανίας και η ΠΟΒΑΣ εκπροσωπήθηκε από τους επιστημονικούς της συνεργάτες, Δρ. Νίκο Βούρδα, Δρ. Νίκο Κεραμίδα και Δρ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα για την υλοποίηση του έργου και ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με τις επόμενες ενέργειες.

Κύριος στόχος του METVET είναι η σχεδίαση ενός διακρατικού Προγράμματος Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε δευτεροβάθμιο ή μεταδευτεροβάθμιο επίπεδο (Επίπεδο 5 του ΕΠΠ), καθώς και η αναβάθμιση των υφιστάμενων προσόντων της ειδικότητας του κατασκευαστή αλουμινίου – σιδήρου, συνοδευόμενα από ένα μηχανισμό διασφάλισης ποιότητας και πιστοποίησης των αποκτηθέντων προσόντων.

Η ΠΟΒΑΣ είναι ένας από τους 7 εταίρους του έργου. Οι υπόλοιποι εταίροι είναι η Σιβιτανίδειος (Ελλάδα), ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ελλάδα), ENAIP NET (Ιταλία), EVTA (Βέλγιο), IFB (Γερμανία), TÜV Austria Hellas (Ελλάδα).

Τέλος ο ΕΟΠΠΕΠ (Ελλάδα) αποτελεί συνδεδεμένο εταίρο του έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.