ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Union Profile: Στα τέλη του καλοκαιριού θα είναι έτοιμο το νέο πρότυπο εργοστάσιο

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής και διαμόρφωσης του νέου εργοστασίου της Union Profile, σε οικόπεδο 6000 τ.μ. που θα στεγάσει παραγωγή, αποθήκες (αποθηκευτικό χώρο), εκθεσιακό χώρο και τα γραφεία διοίκησης.

Στόχος για το μέλλον είναι η κοινωνική-οικολογική προσφορά, τόσο στους συνανθρώπους, όσο και στο περιβάλλον, με τις 30 νέες θέσεις εργασίας και τα νέας τεχνολογίας  μηχανήματα που καθιστούν την εταιρεία ικανή να αναλάβει τον σχεδιασμό και την αποπεράτωση ενός passive house.

Η Union Profile αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της αγοράς των επόμενων ετών και προκειμένου να καλύψει γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες της, αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή της Αττικής.

Γεωγραφικά, ως κέντρο της χώρας, η περιοχή διευκολύνει τη μεταφορά των προϊόντων πανελλαδικά, τόσο χερσαία όσο και θαλάσσια, προσφέροντας το μικρότερο δυνατό κόστος και ρίσκο για τους αντιπροσώπους της Union Profile. Επιπρόσθετα αποφεύγονται μεταφορτώσεις που προκαλούν φθορές στα προϊόντα.

Πρωταγωνιστές στο νέο εργοστάσιο θα είναι ο λειτουργικός σχεδιασμός, η τεχνολογία αιχμής και η υψηλή αισθητική.

Οι αντιπρόσωποι της εταιρείας θα μπορούν να περιηγούνται σε όλη την έκταση του εργοστασίου και να ανακαλύπτουν τις λειτουργίες των προϊόντων στη πρωταρχική φυσική τους μορφή.

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να ανοίξει τέλος καλοκαιριού του 2019 και θα αποτελεί πρότυπο κατασκευαστικό, ανάλογο με τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.