ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

KOSTAKOPOULOS: Ο εξπέρ στο εκκλησιαστικό κούφωμα

Η εταιρεία KOSTAKOPOULOS ιδρύθηκε από τον Γιώργο Κωστακόπουλο, με σκοπό την πλήρη κάλυψη υπηρεσιών κατασκευής, εφαρμογής και αντικατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου και έχει εξειδικευθεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών για κάθε τύπο κουφώματος, όπως πόρτες, παράθυρα, κάγκελα αλουμινίου και ενεργειακών κουφωμάτων. Επίσης, διαθέτει υψηλή ειδίκευση και εμπειρία στην κατασκευή κουφωμάτων για εκκλησίες και ναούς.

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της ALUMIL και διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως προς τις ανάγκες του καταναλωτή, αφού έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την παραγωγή της στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Παράλληλα, μπορεί να προτείνει και να υλοποιήσει λύσεις και εφαρμογές που καλύπτουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις μοντέρνου αλλά και παραδοσιακού σχεδιασμού στον ευρύτερο χώρο του κουφώματος και όχι μόνο.

Η επιλογή των κατάλληλων υλικών, η άριστη συνεργασία με την κορυφαία παραγωγό συστημάτων αλουμινίου ALUMIL, η συνεχής εκπαίδευση και η προσήλωση στην ποιοτική κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων, αποτελούν εγγύηση για ένα άρτιο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Υψηλή ειδίκευση στο εκκλησιαστικό κούφωμα

Απόλυτη εξειδίκευση της εταιρείας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους εκκλησιαστικού κουφώματος, παράθυρα και πόρτες με κούρμπες και χειροποίητα διάφορα σχέδια, όλα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από προφίλ αλουμινίου, ώστε να εξασφαλίζεται η πολύχρονη και άριστη λειτουργικότητά τους, χωρίς να απαιτείται ουδεμία συντήρηση.

Τα εκκλησιαστικά κουφώματα διατίθενται και σε χονδρική πώληση, σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων, βαμμένα σε χρώματα RAL και σε αποχρώσεις ξύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button