ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Πληθώρα συστημάτων της στο κτίριο τοπόσημο “Quattro Towers” του Ιράκ

Το νέο εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα “Quattro Towers” αποτελεί σημαντικό μέρος του νέου φιλόδοξου στρατηγικού ανασχεδιασμού της ιστορικής πόλης Έρμπιλ στο Ιράκ.

Αποτελείται από τέσσερεις ουρανοξύστες ύψους 116 μ., οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και πρόκειται να εξυπηρετήσουν κυρίως ανάγκες ιδιωτικής κατοίκησης. Ως ένα από τα εντυπωσιακότερα έργα της περιοχής, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό τοπόσημο στην καρδιά της πόλης.

Τα πολυτελή διαμερίσματα διαθέτουν άνετους χώρους και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Το κέλυφος των κτιρίων ντύθηκε με την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά ανυψούμενου συρόμενου SMARTIA S560, καθώς και με το απαράμιλλης αισθητικής σύστημα για υαλοπετάσματα SMARTIA M7. Επιπλέον, τοποθετήθηκε το προηγμένο σύστημα γυάλινων κάγκελων SMARTIA M8200 σε όλα τα μπαλκόνια του κτιριακού συγκροτήματος.

Στόχος ήταν να χρησιμοποιηθούν αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που προσφέρουν ευκολία τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση και τα οποία απαντούν σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας, προσδίδοντας παράλληλα εξαιρετική αισθητική.

Η ALUMIL εξάγει πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου σε πάνω από 60 χώρες σε όλες τις ηπείρους, καλύπτοντας από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε αγοράς. Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την ανωτερότητα και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της ALUMIL, τα οποία ενσωματώνουν υψηλή τεχνογνωσία η οποία που βασίζεται στην 30ετή διεθνή εμπειρία της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.