ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Το Σάββατο 29 Ιουνίου στα γραφεία της η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών κατασκευαστών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της στο κτίριο του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην οδό Καποδιστρίου 24 Αθήνα (3ος όροφος).

Σημαντικοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν το παρόν σε μια εκδήλωση που έχει κεντρικό θέμα την ενίσχυση των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Στελέχη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων θα αναλύσουν θέματα που αφορούν στην εξωστρέφεια των Ελληνικών Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και την Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις.

Εκπρόσωποι από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων θα μιλήσουν για τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με τις επιχειρήσεις και θα αναλύσουν τις δράσεις που γίνονται εντός του προγράμματος METVET, στο οποίο συμμετέχει η ΠΟΒΑΣ.

Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία ακολουθεί τον δρόμο της ουσιαστικής διαχείρισης των προβλημάτων που απασχολούν τους κατασκευαστές, τον κλάδο και την κοινωνία.

Ώρα προσέλευσης – εγγραφές: 10.30 πμ

Ώρα έναρξης: 11.00 πμ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210.64.53.740 ή στο e-mail: povaspovas@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button