ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Μακεδονική Πανίδης Α.Β.Ε.Ε. Νέες μίνιμαλ αισθητικής λαβές ΗΑ-1700 & ΗΑ-2100

Η εταιρεία Μακεδονική Πανίδης Α.Β.Ε.Ε. επιδεικνύει μία σταθερή και άκρως επιτυχημένη πορεία στην αγορά των εξαρτημάτων αλουμινίου, με καινοτόμες και υψηλής αισθητικής προτάσεις. Προϊόντα ποιοτικά με άριστη λειτουργικότητα και αισθητική που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και ιδιαίτερα επιτυχημένα μεταξύ των επαγγελματιών αλλά και των τελικών χρηστών.

Έχοντας την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις της αγοράς και τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να παράγει υψηλής ποιότητας λύσεις, η δυναμική εταιρεία από τη Βόρεια Ελλάδα κυκλοφορεί τις νέες λαβές συστημάτων ΗΑ-1700 και ΗΑ- 2100 με απέριττη κομψότητα και όπως πάντα κορυφαία ποιότητα.

Οι δύο νέες λαβές ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη μίνιμαλ αισθητική και την υψηλή λειτουργικότητά τους. Εφαρμόζουν με απόλυτη αξιοπιστία σε διαφορετικούς τύπους συστημάτων (καρέ 7×7) και τοποθετούνται σε ανασυρόμενα και Volkswagen κουφώματα.

Οι νέες λαβές προσφέρονται σε 2 διαστάσεις, μια ημιβαρέως τύπου (ΗΑ-2100) που τοποθετείται σε κουφώματα μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων και μια μικρότερη για πορτοπαράθυρα (ΗΑ-1700).

Παράγονται στα ίδια υψηλά στάνταρ της εταιρείας Μακεδονική Πανίδης Α.Β.Ε.Ε., σε φυσική, μαύρη ή inox ανοδίωση.

Για μία ακόμη φορά, η πρωτοπόρος εταιρεία από τη Βόρεια Ελλάδα έρχεται να δώσει λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες της αγοράς, με δύο νέα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και απρόσκοπτη λειτουργικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button