ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Ελληνική πινελιά… στο «Μεγάλο Μήλο» των ΗΠΑ

Το νέο εκθαμβωτικό πολυώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων ”80 Adams Street” συνολικού εσωτερικού εμβαδού 17.300 τ.μ., κοντά στο κέντρο της Νέας Υόρκης (γνωστής και ως «Μεγάλο Μήλο») στο Μπρούκλιν, δίπλα στην ιστορική γέφυρα της περιοχής, πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Η χαρακτηριστική «πολυμορφική» πρόσοψη του κτιρίου, εμπνεύσεως του αμερικάνικου αρχιτεκτονικού γραφείου ODA New York, καθιστά το κτίριο ως ένα από τα πιο μοντέρνα και καλαίσθητα στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κτίριο 10 ορόφων, με 165 διαμερίσματα. Το κτίριο εκτός από την πληθώρα των ανέσεων που θα παρέχει (πισίνα, γυμναστήριο, χώρο για ποδήλατα, ιδιωτικό πάρκινγκ κ.α.), θα προσφέρει μία μοναδική θέα προς τον ποταμό “East River”, την γέφυρα του Μανχάταν και τις γύρω περιοχές.

Η ALUMIL θα εξοπλίσει αυτό το εξαιρετικό κτίριο με 1.200 ειδικά σχεδιασμένα unitized structural παράθυρα (σταθερά και προβαλλόμενα), με υαλοπίνακες συνολικής επιφάνειας άνω των 5 τ.μ. έκαστος. Φυσικά, για την τελική ανάθεση του απαιτητικού αυτού έργου προηγήθηκαν όλοι οι απαιτούμενοι αυστηροί έλεγχοι επιδόσεων που προβλέπει η αμερικάνικη νομοθεσία σε επίπεδο υδατοστεγανότητας, αεροδιαπερατότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση, τους οποίους η εταιρεία πέρασε με μεγάλη επιτυχία.

Η δραστηριοποίηση της ALUMIL στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και εντονότερη, καθώς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη, έχουν ακολουθήσει αντίστοιχα έργα μεγάλη κλίμακας, στα οποία η ελληνική διέλαση με τη διεθνή παρουσία αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.