ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA PLISSE 22: Εύκολη τοποθέτηση, άψογη λειτουργικότητα!

Εμπλουτίζοντας συνεχώς την προϊοντική της γκάμα, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ λανσάρει στην αγορά προϊόντα που δίνουν νέες δυνατότητες στον κατασκευαστή αλουμινίου και περισσότερες επιλογές στον τελικό χρήστη. Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη διέλαση έχει σχεδιάσει και διαθέτει στην αγορά τη νέα, οικονομικότερη σήτα EUROPA PLISSE 22 που ενισχύει τη γκάμα της εταιρείας.

Η νέα σήτα της EUROPA είναι ένα σύστημα σήτας οριζόντιας και κάθετης κίνησης με πλισέ πανί χωρίς ερπύστρια. Ειδικό χαρακτηριστικό της είναι ο κάτω οδηγός πλάτους μόλις 22 χιλ. και ύψους 8 χιλ. που είναι στενότερος από την πλειοψηφία σητών της αγοράς.

Διαθέτει ειδικό πανί τύπου ακορντεόν (Plisse) από ενισχυμένο πολυεστερικό υλικό με βασικό χρώμα το μαύρο και με γκρι κατόπιν παραγγελίας για περισσότερες αισθητικές επιλογές. Τα κορδονάκια της σήτας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πολυεστερικό υλικό για αντοχή στη χρήση.

Τα σημαντικά της πλεονεκτήματα είναι:

  • η εύκολη τοποθέτηση σε ανοίγματα με στενότητα χώρου,
  • η άψογη λειτουργικότητα για τον τελικό χρήστη.

Ακόμα και με τον στενότερο αυτό οδηγό, οι λειτουργικές δυνατότητες της νέας σήτας παραμένουν οι ίδιες σε σχέση με την υπάρχουσα λύση οριζόντιας κίνησης με πλισέ πανί, η οποία μετονομάζεται από PRIMA PLISSE σε EUROPA PLISSE 27 (πλάτος οδηγού 27 χιλ.).

Η EUROPA PLISSE 22 καλύπτει τις κάτωθι τυπολογίες:

  • Μονόφυλλη: με μέγιστες διαστάσεις 1,80 Χ 2,50 μ.
  • Δίφυλλη: με μέγιστες διαστάσεις 3,40 Χ 2,50 μ.
  • Αμφίπλευρη: με μέγιστες διαστάσεις 1,80 Χ 2,50 μ.
  • Κάθετη: με μέγιστες διαστάσεις 1,40 Χ 2,50 μ.

Σημειώνεται, ότι η αμφίπλευρη τυπολογία (διαθέσιμη και στην EUROPA PLISSE 27) είναι ιδανική για επάλληλα κουφώματα, ενώ η κάθετη για περιπτώσεις παραθύρων.

Οι σήτες EUROPA PLISSE 22 και EUROPA PLISSE 27 είναι διαθέσιμες και σε κιτ, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά / τοποθέτηση από τον κατασκευαστή.

Η EUROPA PLISSE 22 έρχεται να προστεθεί στις ήδη καθιερωμένες σήτες με πλισέ πανί, EUROPA PLISSE 27και EUROPA Plisse Deluxe, εμπλουτίζοντας τη γκάμα και δίνοντας πρόσθετα εργαλεία στον κατασκευαστή, για να καλύψει περισσότερες κατασκευαστικές επιλογές με την ποιότητα του ονόματος EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.