ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” με ενδιαφέρουσα θεματολογία

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα συστήματα πέργκολας, με παρουσίαση των καλύτερων προτάσεων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου.

Ξεχωρίζει επίσης η παρουσίαση του Β’ Κύκλου του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Επιπρόσθετα υπάρχει εκτενής παρουσίαση σημαντικών έργων σε διεθνή κλίμακα που έχουν ολοκληρωθεί με προϊόντα της καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας ELVAL COLOUR.

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές” άνοιξαν οι συμμετοχές για τα Βραβεία αρχιτεκτονικού έργου που είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις του σημαντικού αυτού γεγονότος του κλάδου.

Λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής, καταληκτικές ημερομηνίες κ.λπ. θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο εκτενές άρθρο του περιοδικού.

Όπως πάντα το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, τα νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εταιρικές παρουσιάσεις κ.α.

Για να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.