ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ZANZAR HELLAS: Καινοτόμες & ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα σήτας

Η ZANZAR HELLAS ιδρύθηκε πριν 9 χρόνια ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής ZANZAR SpA στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, με κύρια δραστηριότητα την προώθηση αντικωνωπικών συστημάτων και την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης στους κατά τόπους παραγωγούς. Η εταιρεία στελεχώνεται από ανθρώπους με εμπειρία και ειδίκευση 25 και πλέον ετών στα συστήματα σήτας.

Με εφαλτήριο την υψηλή τεχνογνωσία της ZANZAR SpA, καθώς και τη μεγάλη γκάμα προσφερόμενων λύσεων και την υψηλού επιπέδου έρευνα και ανάπτυξη, πολύ γρήγορα καθιερώθηκε μεταξύ των πρωτοπόρων στην ανάπτυξη συστημάτων σήτας στις προαναφερθείσες αγορές.

Η ZANZAR HELLAS είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της. Παράλληλα, απευθύνεται και στο σύνολο των παραγωγών σήτας της ελληνικής αγοράς, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες λύσεις για τον εμπλουτισμό των παραγόμενων προϊόντων τους με νέα, καινοτόμα προϊόντα, τόσο στον χώρο της σήτας όσο και σε άλλες εφαρμογές.

0.22 & 0.27 THE ORIGINAL

Η 0.22 THE ORIGINAL είναι μια αθόρυβη σήτα οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί 15 χιλ. και πλευρικά κορδόνια, ιδανική για παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Έχοντας πλάτος προφίλ μόλις 22 χιλ. αποτελεί τη άριστη λύση όπου υπάρχουν προβλήματα χώρου.

Ο μόλις 7 χιλ. οδηγός πατώματος αλουμινίου καθιστά εύκολη τη διέλευση. Το γεγονός ότι τα κορδόνια είναι πλευρικά, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την αποφυγή συσσώρευσης απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εύκολος καθαρισμός και ομαλή λειτουργία της σήτας.

Το προφίλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικά ώστε να λειτουργεί ως εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του. Διαθέτει ειδικό σύστημα γρήγορης και ακριβούς τοποθέτησης (bayonet). Παρέχεται στις εκδοχές μονόφυλλη, δίφυλλη, αναστρέψιμη για επάλληλα κουφώματα και ΚΙΤ. Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Επίσης υπάρχει και η έκδοση της σήτας 0.27 THE ORIGINAL. Πρόκειται για τη στιβαρή έκδοση της γκάμας πλευρικών κορδονιών, με πτυχωτό πανί 20 χιλ., για καλύτερη ορατότητα, με ταυτόχρονη διατήρηση των ίδιων υψηλών και αισθητικών προδιαγραφών. Διαθέτει και αυτή ειδικό σύστημα γρήγορης και ακριβούς τοποθέτησης (bayonet). Παρέχεται στις εκδοχές μονόφυλλη, δίφυλλη και αναστρέψιμη.

PLISSE ZERO

Η PLISSE ZERO είναι μια σήτα οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί 20 χιλ., η οποία αποτελεί ιδανική λύση για μπαλκονόπορτες. Είναι η αναβάθμιση της κλασσικής σήτας Plisse’.

Διαθέτει ερπύστριες στο κάτω μέρος και έλασμα ατσαλιού στο επάνω, με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση του θορύβου στη λειτουργία της. Οι ερπύστριες έχουν ειδικό σχεδιασμό ασφαλείας, ώστε να κουμπώνουν στον οδηγό πατώματος προς αποφυγή εκτροχιασμού.

Το προφίλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικά ώστε να λειτουργεί ως εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του. Ο πολύ χαμηλός οδηγός πατώματος σε PVC 5 χιλ. καθιστά εύκολη τη διέλευση και τον καθαρισμό. Διατίθεται σε εκδοχές μονόφυλλη, δίφυλλη και πολύ σημαντικό με παρασυρόμενα φύλλα από δυο μέχρι έξι για πολύ μεγάλα ανοίγματα. Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.