ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Σε 7 περιφερειακά αεροδρόμια τα συστήματά της

Σε επτά αεροδρόμια μπήκε με προϊόντα της, η βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO. Συγκεκριμένα, η βιομηχανία ανέλαβε την τοποθέτηση κουφωμάτων σε 7 από τα συνολικά 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport, δηλαδή στους αερολιμένες του Ακτίου, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς, της Σκιάθου, της Καβάλας, της Σάμου και της Κω.

Σύμφωνα με στελέχη της ALUMINCO, πρόκειται για έργο που ξεκίνησε το 2017 και πρόκειται να ολοκληρωθεί στο 100%, το 2021. «Αφορά στην εφαρμογή αρχιτεκτονικών συστημάτων και συγκεκριμένα, στην ανακαίνιση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των αεροδρομίων, καθώς και τη μελέτη και κατασκευή επεκτάσεων», συνεχίζουν τα ίδια στελέχη.

Σημειώνεται ότι ήδη το 2018 παραδόθηκαν στο κοινό, τρία νέα αεροδρόμια σε Χανιά, Καβάλα και Ζάκυνθο, έξι αεροδρόμια θα παραδοθούν εντός του 2019 και πέντε επιπλέον, θα προστεθούν στη λίστα της Fraport το 2020. Σύμφωνα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Fraport Greece Alexander Zinell, η εταιρεία έχει ως χρονικό ορίζοντα παράδοσης όλων των έργων, τα τέσσερα χρόνια.

Προϊόντα αλουμινίου που χρησιμοποιήθηκαν στα 7 αεροδρόμια

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα πιστοποιημένων επιδόσεων που τοποθετήθηκαν στα αεροδρόμια είναι τα εξής:

  • Το σύστημα υαλοπετάσματος ALUMINCO EW50 SP, ένα θερμομονωτικό σύστημα υαλοπετασμάτων, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ανθεκτικών κατασκευών υψηλής ακουστικής άνεσης
  • Το σύστημα πορτών εισόδου ALUMINCO D75, ένα θερμομονωτικό σύστημα πόρτας εισόδου που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής απόδοσης, της δομικής σταθερότητας και της λειτουργικότητας
  • Το νέας γενιάς ανασυρόμενο σύστημα ALUMINCO SL2450 που καταφέρνει να συνδυάσει τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος, με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις και μοντέρνα εμφάνιση
  • Το ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα ALUMINCO W450, ένα ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας
  • Το σύστημα σκίασης ALUMINCO SH3400, ένα σύστημα για ηλιοπροστασία και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων με τη χρήση περσίδων ελλειπτικού σχεδιασμού ρυθμιζόμενης κλίσης.
Ο Δ/ντής Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό Build, ο Δ/ντής Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας, τονίζει σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ALUMINCO η συμμετοχή σε ένα τόσο σημαντικό έργο αναβάθμισης υποδομών για τη χώρα μας. Η επιλογή της ALUMINCO έγινε από τον όμιλο Intrakat ως συνεργάτη στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, με γνώμονα κυρίως την τεχνογνωσία, σύμφωνα με τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές της Fraport Greece».

Πηγή: Build

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.