ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προχώρησε στην ομιλία του παρουσιάζοντας το έργο της Ομοσπονδίας. Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην εκπαίδευση των κατασκευαστών, το σύστημα ελέγχου παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC, τη σύνδεση του κλάδου με την τεχνική εκπαίδευση και τη μαθητεία στις επιχειρήσεις, τα πιστοποιητικά εξωφύλλων καθώς και την προετοιμασία της έκδοσης του τεχνικού εγχειριδίου τοποθέτησης κουφωμάτων για την οποία έχει συσταθεί ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπρόσωπους φορέων, επιστημονικούς συμβούλους, στελέχη βιομηχανιών του κλάδου και κατασκευαστές.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ, μιλώντας για τους αγώνες και τις θυσίες των μελών της. Στη συνέχεια αφού συνεχάρη το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ για την πολύπλευρη δράση του, παρέδωσε στον κ. Παγιάτη την τιμητική πλακέτα για τα 100 χρόνια ίδρυσης της Συνομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλο Παγιάτη τιμητική πλακέτα για τα 100 χρόνια ίδρυσης της Συνομοσπονδίας

Ο Γιώργος Γαζεπίδης υπεύθυνος της PROFILMEDIA, αναφέρθηκε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 16 – 18 Οκτωβρίου 2020 στην πόλη του Αγρινίου, καθώς και για προσυνεδριακές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Κομοτηνή.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιακούλας, επιστημονικό στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΒΕ πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων του κλάδου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020», παρουσιάζοντας τις τρέχουσες δυνατότητες άντλησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Ακολούθως η Κατερίνα Καλαϊτζάκη, εκπρόσωπος της Σιβιτανίδειου Σχολής, πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση σχετικά με τη «Σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης και επιχειρήσεων», ενώ έγινε εκτενής αναφορά και στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα METVET, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Erasmus+ και η ΠΟΒΑΣ συμμετέχει ως εταίρος.

Μετά το ελαφρύ γεύμα ακολούθησε το δεύτερο και κλειστό μέρος της Γενικής Συνέλευσης με την εκλογή του Προεδρείου, το οποίο αποτέλεσαν οι Βασίλης Νικολέτας από το Σωματείο Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Στριλιγκάς από το Σωματείο Ηρακλείου Κρήτης και Κωνσταντίνος Πελεκούδας από το Σωματείο Μαγνησίας.

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Προϋπολογισμός. Με απόφαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε το αίτημα εγγραφής στην ΠΟΒΑΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Κατασκευαστών Συνθετικών Κουφωμάτων. Ο κ. Παγιάτης μετά την απόφαση υποδέχθηκε ένθερμα τον Πρόεδρο του ΠΑΝ.ΣΥΝ.Κ., Ιωάννη Αγιαννίδη στους κόλπους της ΠΟΒΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.