ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Ακόμα ένα εντυπωσιακό έργο στις «Βασιλικές Αποβάθρες» του Λονδίνου

Το εξελιγμένο αρχιτεκτονικό σύστημα, εντυπωσιακών επιδόσεων, W450 της ALUMINCO για ακόμα μια φορά συνέβαλε στην υλοποίηση ενός ιδιαίτερου έργου, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κτίριο που ξεχωρίζει από την εντυπωσιακή «κυματιστή» του εμφάνιση.

Στη καρδιά του Λονδίνου, σε μια ζωντανή έκταση του Τάμεση, στη τοποθεσία Royal Docks και δίπλα στο Εκθεσιακό Κέντρο ExCel, δεσπόζει το έργο “Dockside Apartments” που υλοποιήθηκε το 2018 από την κατασκευαστική εταιρεία PMP Constructions.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό κτίριο πολυτελών διαμερισμάτων για το ντύσιμο του οποίου χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα W450, ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο έργο, τα οποία αναπτύχθηκαν από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ελληνικής εταιρείας.

Το ανοιγόμενο – ανακλινόμενο, θερμομονωτικό W450 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής αλλά και ασφάλειας.

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές, καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller-retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο», για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου.

Η ALUMINCO διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στον σχεδιασμό προηγμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, ανταποκρινόμενη πάντα με δημιουργικότητα στα πιο απαιτητικά έργα.

Dockside Apartments

Χώρα: Λονδίνο, Αγγλία
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Maccreanort Lavinglon, ML – architects
Συνεργάτης: Afoi Demenegas, Green Windows
Κατασκευαστική Εταιρεία: PMP constructions
Συστήματα Αλουμινίου: W450, παράθυρα και πόρτες

ε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button