ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ένα ακόμη σημαντικό έργο στη Χαλκιδική με κουφώματα και πόρτες TILCON

Ένα ακόμη έργο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, το Ξενοδοχείο PEYKI, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων TILCON του Γιώργου Τιλσίσογλου. Ένα μικρό, αλλά πλούσιο σε φαντασία και ποιότητα που κατασκευάστηκε από τον επιχειρηματία Δημήτρη Καραμανλή, που είναι και υπεύθυνος ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη και κοσμεί με την παρουσία του την όμορφη αυτή περιοχή της Χαλκιδικής.

Το έργο χαρακτηρίζεται και ξεχωρίζει από την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, κάτι που έγινε φυσικά και στα κουφώματα. Το όλο κτίριο περιμετρικά “ντύθηκε” με διακοσμητικά προφίλ αλουμινίου με καινοτόμες ιδέες τις TILCON, τοποθετήθηκαν δε τα περίφημα συστήματα της EXALCO Albio 235 και Albio 109c, ενώ στις εξωτερικές πόρτες των δωματίων τοποθετήθηκε η σειρά TILCON TILDOORS.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.