ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Για μία ακόμη φορά κορυφαίο brand στην Ελλάδα

Η ALUMIL για μία ακόμα χρονιά ξεχώρισε στον διεθνή θεσμό Superbrands” που πραγματοποιείται σε πάνω από 80 χώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Φέτος για την ελληνική αγορά, η τελετή απονομής των βραβείων “Superbrands Greece” πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συνολικά, βραβεύτηκαν 260 εταιρείες από 37 κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, που εντάχθηκε στην ευρύτερη κατηγορία «Υλικά Κατασκευών», η ALUMIL αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για την περίοδο 2018-19. Η βράβευση ήρθε μετά από σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του θεσμού που αποτελείται από πολύπειρους επαγγελματίες του Marketing και της Διαφήμισης, όσο και από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ξεχώρισε την εταιρεία κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης.

Τα βασικά κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν τα ακόλουθα:

  1. Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
  2. Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
  3. Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:
  • Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)
  • Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)
  • Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
  • Περιβάλλον (Προστασία του Περιβάλλοντος και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων)

Η ALUMIL κέρδισε επάξια για ακόμη μία φορά τον τίτλο της πλέον δυνατής μάρκας στα βραβεία «Superbrands Greece», καθώς με σταθερότητα και συνέπεια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Η καταξιωμένη διέλαση έχει εδραιωθεί ως μία εταιρεία στενά συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, η οποία παράλληλα αναγνωρίζει το βάρος του ρόλου της στην κοινωνία, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.