ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Απέκτησε το πιστοποιητικό QUALIDECO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την EXALCO η διαδικασία πιστοποίησης κατά QUALIDECO (απομίμηση ξύλου) από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, που αφορά στη διακόσμηση του βαμμένου προφίλ αλουμινίου που χρησιμοποιείται κυρίως σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Βασικοί κωδικοί της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης, που ανήκουν στην κατηγόρια αυτή, ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από το πιστοποιημένο εργαστήριο της QUALITAL. Λαμβάνοντας άριστα αποτελέσματα, η EXALCO απέκτησε το πιστοποιητικό ποιότητας QUALIDECO Νο GR-0010.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.