ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALFA ALUMINIUM SYSTEMS: Τα Hotel Line συστήματά της στο Sunset Boutique Hotel & Spa της Κρήτης

Η αγορά των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια και οι εξεζητημένες ανάγκες τους έχουν γίνει αντικείμενο μελέτης από τις εταιρείες του κλάδου, σε μία προσπάθεια ανάπτυξης συστημάτων αλουμινίου που πληρούν στο έπακρο αυτές τις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η δυναμική ελληνική διέλαση ALFA ALUMINIUM SYSTEMS παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις ανανέωσε και εμπλούτισε τη γκάμα της με νέες λύσεις, σε πλήρη αρμονία με τις αναδυόμενες ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Sunset Boutique Hotel & Spa στο Μπαλί της Κρήτης επέλεξε την εξαιρετική σειρά συστημάτων Hotel  Line της ALFA ALUMINIUM SYSTEMS που έχουν αναπτυχθεί για να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η Τ380-Thermo, ανασυρόμενο με σταθερό minimal και η T680-Thermo, ανοιγόμενο / πόρτες εισόδου είχαν τον πρώτο λόγο, προσφέροντας εκπληκτικές ενεργειακές, λειτουργικές και μονωτικές επιδόσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τη μινιμαλιστική αισθητική που αναζητούσε η αρχιτεκτονική ομάδα του έργου.

Το νέο τμήμα του Sunset Boutique Hotel & Spa διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό από σουίτες, superior και swim-up rooms, που προσφέρουν μια όαση φιλοξενίας στο πανέμορφο Μπαλί.

Για μία ακόμη φορά οι υψηλού επιπέδου λύσεις της ALFA αναβαθμίζουν μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, ικανοποιώντας τόσο αισθητικές όσο και λειτουργικές απαιτήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button