ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Χρυσό και αργυρό βραβείο για την εταιρεία στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS

Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ETEM στα βραβεία MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hayat. Η δυναμική διέλαση βραβεύτηκε εις διπλούν και συγκεκριμένα στις κάτωθι κατηγορίες:

  • «Στρατηγική και ηγεσία» (Χρυσό βραβείο)
  • «Καινοτομία και δημιουργικότητα» (Αργυρό βραβείο)
Ο Dr. Νικόλαος Σιατής, Βusiness Development & Strategic Planning Director της ΕΤΕM με το χρυσό βραβείο της κατηγορίας «Στρατηγική & Ηγεσία»

H διάκριση ανάμεσα σε 38 κορυφαίους συμμετέχοντες, έχει ιδιαίτερη σημασία για την ETEM, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Το χρυσό βραβείο της κατηγορίας «Στρατηγική & Ηγεσία» παρέλαβε ο Dr. Νικόλαος Σιατής, Βusiness Development & Strategic Planning Director της ΕΤΕM, ενώ το αργυρό βραβείο της κατηγορίας «Καινοτομία και δημιουργικότητα» παρέλαβε ο  Dr. Παύλος Βαταβάλης, CTO της εταιρείας.

Ο  Dr. Παύλος Βαταβάλης, CTO της ETEM με το αργυρό βραβείο της κατηγορίας «Καινοτομία και δημιουργικότητα»

Μέσω της βράβευσης, επιβεβαιώνεται η περαιτέρω ισχυροποίηση της ΕΤΕΜ στον κλάδο του αλουμινίου, ως αποτέλεσμα της σκληρής συλλογικής δουλειάς από το σύνολο των εργαζομένων της δυναμικής διέλασης, στους οποίους αφιερώνονται τα δύο βραβεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.