ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η TILCON παρούσα και στη φετινή Hotelia 8-10 Νοεμβρίου

Η TILCON είχε μία άκρως πετυχημένη συμμετοχή στην περσινή Hotelia 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας ήρθε σε επαφή με σπουδαίους πελάτες, πέτυχε μεγάλες συνεργασίες και ολοκλήρωσε έργα που ανέδειξαν το κύρος της.

Η εταιρία ανανεώνει το ραντεβού της και φέτος στην Hotelia 2019 που γίνεται το διάστημα 8-10 Νοεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Εκεί περιμένει τον επιχειρηματικό κόσμο να επισκεφθεί το περίπτερό της και να δει από κοντά τα νέα προϊόντα της.

Η TILCON θα βρίσκεται στο περίπτερο 10, stand 13.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.