ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εποικοδομητική συμμετοχή και επιτυχής διοργάνωση ημερίδας για την εκπαίδευση στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «METROPOLITAN EXPO» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν την ποιοτική εγκατάσταση των κουφωμάτων, την εκπαίδευση και πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», το Ευρωπαϊκό έργο METVET κ.α.

Στιγμιότυπο από την ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στο πλαίσιο της έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019». Στη φώτο εμφανίζεται ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ.

Το Σάββατο (19/10) η ΠΟΒΑΣ διοργάνωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Η συνεισφορά της Εκπαίδευσης στην Απασχόληση και την Οικονομία». Ομιλητές ήταν ο Μιχάλης Τζάμαλης Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η Κατερίνα Καλαϊτζάκη Τομεάρχης Πληροφορικής – Οικονομίας και Διοίκησης / Εκπαιδευτικός Σιβιτανιδείου Σχολής, ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ και ο Δρ. Χάρης Δούκας Αν. Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.