ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλος Χορηγός στο 14° Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στο Ζάππειο

Η EUROPA στηρίζει το 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019», ως Μεγάλος Χορηγός. Το συνέδριο διενεργείται στις 1-3 Νοεμβρίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στην αντίστοιχη αίθουσα των χορηγών του συνεδρίου (Αίθουσα 3). Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρευρίσκεται με σκοπό την ενημέρωση του κάθε επισκέπτη, κατασκευαστή ή αρχιτέκτονα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EUROPA.

Ως ειδικός χορηγός της Ενότητας 1: «Ανθρώπινο περιβάλλον & αρχιτεκτονική. Εξελίξεις, ανάγκες, παρεμβάσεις», o εκπρόσωπος της EUROPA και προϊστάμενος του τμήματος Έργων, Νίκος Μαργαρίτης, θα προσεγγίσει το ζήτημα των σύγχρονων προκλήσεων για την ελληνική βιομηχανία αλουμινίου. Η ενότητα πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής (01/11), ανοίγοντας τις διεργασίες του συνεδρίου.

Η στήριξη της EUROPA στη συγκεκριμένη ενότητα, εδράζεται στη σταθερή πεποίθηση της εταιρείας για συνέργεια και σύμπλευση του κλάδου του αλουμινίου με τον αρχιτεκτονικό κλάδο. Σκοπός της, να φέρει εγγύτερα τον Έλληνα αρχιτέκτονα με τον κατασκευαστή αλουμινίου.

Η EUROPA στέκεται διαχρονικά στο πλευρό του Έλληνα κατασκευαστή αλουμινίου, στηρίζοντας τις μεγάλες δράσεις του κλάδου, που ως σκοπό έχουν την ενίσχυση των σχέσεων των επαγγελματιών του, την ενημέρωσή τους και τη διαμόρφωση μιας κοινής κουλτούρας σε ζητήματα που αφορούν όλους τους εμπλεκόμενους, βιομηχανίες και επαγγελματίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.