ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πορτογαλικού Οίκου HYLINE για την Νοτιοανατολική Ευρώπη

Από 1η Νοεμβρίου αρχίζει επίσημα η στρατηγική συνεργασία της ΕΤΕΜ με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πορτογαλική εταιρεία HYLINE, η οποία προσφέρει καινοτόμες μινιμαλιστικές λύσεις αλουμινίου. Η ЕТЕМ θα συμπεριλαμβάνει επίσημα όλα τα προϊόντα της HYLINE στο χαρτοφυλάκιό της, καθώς θα αποτελέσει τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα συστήματα έχουν εξαιρετικά σύγχρονο design και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν τον πιο απαιτητικό  αρχιτέκτονα. Το χαρτοφυλάκιο της HYLINE αποτελείται από μινιμαλιστικές συρόμενες λύσεις, κατακόρυφης κύλισης συρόμενα, αρθρωτές πόρτες, ανοιγόμενα παράθυρα καθώς και άλλα προϊόντα, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στο κοινό κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων στην Αθήνα – στο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στις 1-3 Νοεμβρίου 2019 και στην έκθεση XENIA στις 23-25 Νοεμβρίου 2019.

Επιπλέον οι επισκέπτες της φετινής BATIMAT στο Παρίσι, 4-8 Νοεμβρίου 2019, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αφουγκραστούν τις τελευταίες προϊοντικές εξελίξεις της HYLINE στο Hall 5A Stand D068, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού της ΕΤΕΜ .

Η συνεργασία με τα προϊόντα της HYLINE αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ЕТЕМ για την παροχή ευέλικτων αρχιτεκτονικών λύσεων βασισμένων στις τελευταίες τάσεις. Τα συστήματα της ЕТЕМ μπορούν να συνδυαστούν με τις λύσεις HYLINE, παρέχοντας πλήρη ελευθερία στον αρχιτέκτονα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.