ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL στην έκθεση XENIA με καινοτόμες λύσεις για σύγχρονα ξενοδοχεία

Η ALUMIL θα βρίσκεται στην έκθεση XENIA που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου 2019. Η έκθεση XENIA αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες εκθέσεις του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα με έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που αγγίζει τους 45.000.

Καινοτόμες βιοκλιματικές πέργκολες με κινητές περσίδες

Η εταιρεία θα υποδέχεται επισκέπτες στο Hall 2 – Stand B35 / C34, με καινοτόμες λύσεις για σύγχρονα ξενοδοχεία. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μοναδικά προϊόντα για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους, που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία πραγματικών οάσεων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν νέες καινοτόμες λύσεις για συρόμενα κουφώματα, που συνδυάζουν μοναδικό design, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική εργονομία.

Μοναδικά minimal συρόμενα με διεθνείς ευρεσιτεχνίες

Η σταθερή αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα, συνεπάγεται την επιτακτική ανάγκη αναζήτησης νέων, αναβαθμισμένων λύσεων που απευθύνονται σε ένα απαιτητικό κοινό που αναζητά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η παρουσία της ALUMIL στην έκθεση XENIA2019 έρχεται για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ξενοδοχειακή ανάγκη.

Υπερανθεκτικά συστήματα δαπέδων τύπου decking Woodee

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.