ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Νέος κατάλογος με προφίλ άμεσης παράδοσης!

Η EXALCO δημιούργησε τον δικό της κατάλογο με προφίλ συστημάτων άμεσης παράδοσης, θέλοντας να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των συνεργατών.

Ο κατάλογος “PRIORITY DELIVERY” περιλαμβάνει τα πιο εμπορικά προφίλ όλων των συστημάτων ALBIO σε άμεση παράδοση, για γρήγορη εξυπηρέτηση. Περιλαμβάνει 81 ετοιμοπαράδοτα προφίλ, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 30 αποχρώσεις απλών και υπερανθεκτικών πουδρών.

Σκοπός του καταλόγου είναι να γίνει το χρήσιμο εργαλείο του κατασκευαστή και να τον βοηθήσει να επιλέξει εύκολα και γρήγορα τα απαραίτητα προφίλ για την κατασκευή κουφωμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και να κατεβάσουν τον νέο κατάλογο στο www.exalco.gr και να τον προμηθευτούν από κάποιο κοντινό εμπορικό κατάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.