ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ΝΕΟΚΕΜ στην έκθεση XENIA 2019!

Η δυναμική εταιρεία χρωμάτων πούδρας NEOKEM θα βρίσκεται στην έκθεση XENIA 2019 και συγκεκριμένα στο Hall 2, Stand B27 – C26, στο εκθεσιακό κέντρο του ΜETROPOLITAN EXPO, στις 23-25 Νοεμβρίου 2019.

Οι άνθρωποι της NEOKEM θα υποδεχτούν το κοινό της έκθεσης, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και την παρουσίαση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων και λύσεων στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Επίσης, οι επισκέπτες της ΧΕΝΙΑ θα ενημερωθούν για τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας, κατάλληλες για νέες ή υπό ανακαίνιση Ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ θα βρουν και έντυπο υλικό της ΝΕΟΚΕΜ, όπως χρωματολόγια και δοκίμια χρωμάτων.

Με τις Yπερανθεκτικές πούδρες βαφής ΝΕΟΚΕΜ επιτυγχάνεται η άψογη εμφάνιση και η εξαιρετική προστασία όλων των κατασκευών Αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου του Ξενοδοχείου, όπως προσόψεις, πόρτες, παράθυρα, πέργκολες, αίθρια και κάγκελα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.