ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Παρουσία του Προέδρου της στην ετήσια εορτή του Ευαγγελιστή Ματθαίου στην Κρήτη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο «Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Κατασκευαστών Αλουμινίου – Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του νομού Ηρακλείου Κρήτης, πραγματοποίησε την ετήσια εορτή του Ευαγγελιστή Ματθαίου.

Ο Μέγας Εσπερινός εψάλη την προηγούμενη μέρα στο μαγευτικό ξωκλήσι του Αγίου Ματθαίου στο Πενταμόδι Μαλεβιζίου και ανήμερα της γιορτής η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Κουνάλη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκε στον διήμερο εορτασμό καθώς και στις παράπλευρες εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, Χαράλαμπος Λεκάκης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο Ήφαιστος», Ιωάννης Στριλιγκάς.

Πολλοί κατασκευαστές με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στο διήμερο των εκδηλώσεων καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών καταστημάτων και βιομηχανιών.

Την εικόνα του Ευαγγελιστή Ματθαίου σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ηρακλείου όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Στριλιγκάς, θα φιλοξενήσει φέτος η εταιρεία του Στέφανου Σενετάκη και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου, ο οποίος προσέφερε και το σχετικό κέρασμα σε κέντρο διασκέδασης,

Κατά την παραμονή του ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί βιοτεχνίες κατασκευαστών, καθώς και να συνομιλήσει με αρκετούς συναδέλφους για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Κατά την αναχώρησή του ευχαρίστησε άπαντες για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τους και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα είναι πάλι κοντά τους, προκειμένου να συμμετέχει στο προγραμματισμένο σεμινάριο για τη Σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής, το Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 29/11/2019.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.