ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

XENIA 2019: Δυναμική παρουσία του κλάδου αλουμινίου με κορυφαίες λύσεις!

Δυναμική θα είναι η παρουσία των εταιρειών του κλάδου αλουμινίου στην έκθεση XENIA 2019 από 23 έως 25 Νοεμβρίου(εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo) όπου θα παρουσιαστούν οι κορυφαίες ξενοδοχειακές λύσεις.

Συνολικά, πάνω από 500 επιχειρήσεις, η αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου, συμμετέχουν στην XENIA 2019. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ένα κορυφαίο hotel show και να αποτελέσει νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Οι πλέον δυναμικές εταιρείες του δικού μας κλάδου θα βρίσκονται εκεί, παρουσιάζοντας τις υψηλού επιπέδου λύσεις τους για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Οι  εταιρείες του κλάδου που θα λάβουν μέρος στη XENIA 2019 είναι οι παρακάτω:

Ενδεχομένως να είναι και άλλες για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί για την παρουσία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.