ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δυναμική παρουσία της VASGLASS στο Συνέδριο “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές”

H βιομηχανία υαλοπινάκων VASGLASS, ως μεγάλος χορηγός του 14ου Συνεδρίου “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές”, έδωσε δυναμικά το παρόν της στη εν λόγω εκδήλωση και είχε μία παρουσία αντάξια του ονόματός της και της πολύχρονης επιχειρηματικής της διαδρομής στον χώρο.

Η συμμετοχή της στη σπουδαιότερη αυτή επαγγελματική συνάντηση του κλάδου, έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρία να ενημερώσει πλήθος επαγγελματιών για τις απεριόριστες δυνατότητες των υαλοπινάκων της VASGLASS. Δυνατότητες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών αρχιτεκτονικών κατασκευών, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εκ μέρους της εταιρείας μας χαιρέτησε τους συνέδρους ο κ. Θωμάς Τζίφος, Export Market Development.

Κατά τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου, προβλήθηκε το εταιρικό video της εταιρίας που ακολουθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.